008613811437192 [email protected]
0 artikelen

We weten allemaal dat er veel soorten machines zijn om stenen te maken, inclusief hydraulisch en trillingsvormend. Het maakt niet uit welke steenmachine wordt gebruikt, hoogwaardige stenen kunnen worden geproduceerd. Als professionele fabrikant:, terwijl de kwaliteit van bakstenen wordt verbeterd, we moeten klanten ook leren hoe ze de kwaliteit van gevormde stenen kunnen verbeteren. Nu zullen we u de methode voorstellen om de vormkwaliteit van de machine voor het maken van stenen te verbeteren:.

Eerst, selecteer het juiste productieproces en de juiste formule

Het maakt niet uit welk type betonstenen we produceren, het productieproces en de formule zijn belangrijker, die direct van invloed zijn op de sterkte en kwaliteit van de gevormde blokken, en ook rechtstreeks van invloed zijn op de belangen van klanten. Bij geen verandering in grondstoffen, het productieproces en de formule moeten hetzelfde blijven; maar zodra de grondstoffen moeten worden vervangen, het productieproces en de formule moeten worden aangepast, die moet worden voltooid met de hulp van technici.

Seconde, Bedien de apparatuur correct

Het operatieproces van de automatische machine voor het maken van blokken / stenen moeten worden beheerst door elke operator. REIT-machine voor het vervaardigen van betonblokken is volautomatische besturing;, er is dus geen handmatige bediening nodig in het productieproces. Het hoeft alleen aan/uit te worden gezet, en handmatig bediend in geval van storing. Correcte werking van de machine voor het maken van betonblokken kan de vormkwaliteit van bakstenen verbeteren;.
Derde, adopteer geavanceerd kubussysteem; (beter met servosysteem)
Nadat de blokken/bakstenen zijn geproduceerd, handmatig palletiseren en mechanisch in blokjes snijden kan worden gebruikt;. Over het algemeen, handmatig palletiseren kan ervoor zorgen dat de stenen hoeken laten vallen of barsten, wat de kwaliteit kan beïnvloeden. Maar het gebruik van de automatische kubusapparatuur;, niet alleen de efficiëntie maar ook de vormkwaliteit van de afgewerkte stenen wordt verbeterd.

Vierde, doe automatisch dagelijks onderhoud aan cementblokken/baksteenmachines;

De normale werking van de machine voor het maken van vliegasstenen / blokken is onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse onderhoud, vooral het onderhoud van belangrijke componenten, hydraulische onderdelen en gemakkelijk kapotte onderdelen. Het kan het uitvalpercentage van baksteenmachines aanzienlijk verminderen;, en de prestaties van de apparatuur verbeteren, en zo de kwaliteit van de stenen te verbeteren.
Vijfde, strikt managementsysteem
Strikt managementsysteem kan niet alleen de werkefficiëntie verbeteren;, maar verbeter ook de prestaties van machines voor het maken van stenen / blokken, om bakstenen van hoge kwaliteit te produceren;. Het is noodzakelijk dat operators het productieproces beheersen en begrijpen voordat ze aan de slag gaan, en alle operators kunnen pas aan de slag na het behalen van de beoordeling.

Het bovenstaande zijn de samengevatte methoden en technieken waarmee u de vormkwaliteit van de stenen kunt verbeteren die worden geproduceerd door de REIT-machine voor het maken van betonblokken. We moeten niet alleen kiezen voor hoogwaardige machines voor het maken van stenen;, maar besteed ook meer aandacht aan het productieproces en de formule, vooral de bedieningsvaardigheden en -methoden van de operators, die belangrijker zijn en volledig moeten worden beheerst.